Despre ScubaNET

Bine ati venit pe blogul ScubaNET!

Acesta este locul unde noutatile din lumea Internetului se intalnesc cu mintea celor interesati sa-si optimizeze timpul si rezultatele eforturilor de documentare si utilizare a acestui mediu pentru a informare.

Ne place sa fim persoane informate, fie ca e vorba de business sau de timpul liber. Putem privi la televizor sau citi presa in asteptarea ca altii sa intuiasca aria noastra de interes, insa ne-am obisnuit sa fim proactivi si sa ne cautam singuri informatiile iar Internetul este mediul inventat pentru astfel de activitati.

Cum putem sa ajungem cat mai repede la ceea ce dorim si cum putem sa ne diferentiem intre noi prin calitatea informatiilor pe care le procuram de pe Internet?
Acestea sunt cateva din intrebarile asupra carora vreau sa ma aplec si sa le discut cu voi prin intermediul acestui blog – alt instument minunat de comunicare, inventat pentru a fi noi cat mai bine informati.

Asa ca va invit sa va abonati la fluxul meu RSS si sa fiti dinamici in a veni cu propria experienta si propriul punct de vedere, comentant postarile mele.

Georgian Dinca
CEO at Magnify Sight

 1. #1 by gmmail on May 29, 2009 - 5:02 pm

  Felicitari man! Si la un trafic aglomerat!!!!

 2. #2 by Geo on May 29, 2009 - 5:08 pm

  Sa fie si la mine ca la tine !

 3. #3 by takeda on June 1, 2009 - 12:21 pm

  sunt cu geana pe tine :)
  succes mult!

 4. #4 by Geo on June 1, 2009 - 6:57 pm

  Mersi pentru urari!

  takeda :

  sunt cu geana pe tine :)
  succes mult!


(will not be published)